Dessa två shoppingcenter som ligger vid Siam Square, öppnade sina dörrar 2005 och är två av de mest populära och lyxigaste du kan finna i Bangkok! Dessa kan vara värt att besöka även om du inte har lust att handla. Här finns det mycket att bara gå runt och titta på och lyxen ger det en extra känsla. Bland annat är alla golv i varuhusen gjorda av marmor.

Utbudet här är stort när det gäller märkes och designkläder. Priserna kan vara höga och svårprutade men det är också världsklass i kvalitet och utbud då de största modehusen har sina butiker här. Har du med dig stora plånboken kan du till och med komma ut med en ferrari!

På första plan finns en gigantisk foodcourt med mat från hela världen. Juicebaren i mitten är också fantastisk, så den bör prövas. Här finns även flera härliga delikatessaffärer och en större supermarket att välja på.

På bottenvåningen finns lite otippat en gigantisk ” Ocean World” som är ett av Asiens största akvarium med massvis av marina djur av alla olika slag. Här kan du få hajar och rockor simmandes över huvudet då du går genom akvariet. Perfekt att besöka om du är i storstan med barn då de oftast älskar att gå runt i denna drömvärld.

Det finns sedan våningar med bara restauranger och caféer, massvis med affärer, olika bokhandlare, diverse spa och skönhetssalonger, musik och sport affärer.

Högst upp finns det, som på många av Bangkoks shoppingcenter, en stor biograf med 15 salonger. Här kan det vara lite dyrare än vanligt att gå på bio men också lite extra lyxigt.

Öppettider: 10-22.00 alla dagar

Ta sig hit: BTS (Skytrain) station: Siam eller så kan du åka hit med taxi eller tuk tuk.