Central World är Sydostasiens största shoppingcenter och det tredje största i hela världen. Detta är alltså en shoppingupplevelse utöver det vanliga!

Här finns i stort sett allt du kan önska dig i shoppingväg. Kläder, skor, väskor, smycken, möbler, design, heminredning, golf och annan sportutrustning mm. På sju våningar och med 550 000 kvm har Central World omkring 500 butiker, 100 restauranger och flera olika caféer, biograf, bowlinghall, lekplats och lärocenter för barn, en ishall och ett fitness center med yoga och spa avdelning. De har så klart även de övriga härligheterna som de vanligaste shoppingcentren brukar ha att erbjuda.

Skulle det vara skönt med lite omväxling? Det kanske är lite dåligt väder ute eller om du skulle ha värmeslag är det inga problem att tillbringa en hel eller halvdag här inne. Det enda som kan ta slut är i så fall pengarna men saker att göra och se finns det gott om för mer än en dag.

Det kan vara kul att bara titta omkring i butikerna om budgeten inte räcker till. Det finns inte bara traditionella märkeskläder utan även thailändska designers. Det mesta här är av hög kvalitet och kopior är det svårt att få tag på då det är här du finner den äkta varan.

Öppettider: 10.00 – 22.00

Ta sig hit: BTS (Skytrain) station Chidlom eller Siam då den ligger mellan dessa två. Alternativt kan man ta taxi.