Prince Palace Hotel är ett fyrstjärnigt hotell i Khosan området som ligger i hjärtat av Bangkok.  Tack vare det bra läget så kan du enkelt ta dig från hotellet och runt om till olika sevärdheter, bra shopping och annat som staden har att erbjuda. Hotellet erbjudet sina gäster bekvämligheter av olika slag för att gästen ska få en skön vistelse. De har bland annat butiker, bar vid poolen, kafé, restaurang, businesscenter och annat.

Prince Palace Hotel byggdes redan 1995 men renoverades 2006 och har hela 32 våningar bestående av 744 rum. Rummen är välutrustade och har bekvämligheter såsom morgonrockar, gratis vatten på flaska, badkar, internet, minibar osv.

Bekvämligheter på Prince Palace Hotel:

·         Trådlöst Internet mot avgift

·         Flygtransfer

·         Utflykter

·         Rumsservice dygnet runt

·         Restaurang

·         Gym

·         Massage

·         Executive våning

·         Hiss

·         Bar / pub

·         Utomhuspool

·         Bar vid poolen

·         Handikappanpassning

·         Konferensavdelning

·         Concierge

·         Business Center

·         Tvättservice

·         Säkerhetsboxar

·         Butiker

·         Kafé

·         Nattklubb

·         Salong

·         SPA

·         Ångbastu

Prince Palace Hotel omdöme:

Stort hotell med fina faciliteter, dock är det ett tag sen senaste renoveringen ägde rum vilket gör att rummen nu kan vara lite slitna. Priset är ändå bra för ett så bra läge mitt i Bangkok. Ger du dig ut på kvällen så rekommenderar vi att du tar en taxi istället för att gå runt i kvarteren i mörkret. Taxiresan in till centrum, så länge det inte är rusningstrafik, tar ca 5-10 minuter och kostar runt 60 bath.

Era synpunkter

Har du något ytterligare att säga om hotellet eller om du vill ge andra råd om området så är du välkommen att fylla i en kommentar recension här nedan.