Thailand är ett mycket populärt resmål med underbar natur, fina stränder och fantastiska människor. Det är många människors dröm att åka hit och Thailand är många människors favorit resmål. Thailand har flera olika destinationer att välja på beroende på vad man som resenär är ute efter och landet kan erbjuda något för alla smaker. För att göra det lättare för er eller om ni bara vill ha fakta så erbjuder Resa till Thailand fakta om Thailand.

Resa hit och inom Thailand

På Resa till Thailand kan du läsa om hur du på bästa sätt flyger till Thailand och reser inom landet. Vi ger dig som resenär olika förslag på hur du på bästa sätt tar dig till Thailand med flyg och vilka flygalternativ som finns att söka på. Väl i Thailand vill många resa runt och utforska andra platser. Thailand har då flera olika resmöjligheter med flyg, tåg och bussar. För att hjälpa er har jag även skrivit ner lite bra fakta om de olika alternativen.

Resmål och boende i Thailand

Thailand erbjuder boende alternativ och resmål för alla smaker. Här finns allt från storstäder och djungel till lugna stränder. För att underlätta så finns här information om alla resmål samt var man kan bo i Thailand. Har ni problem att välja var i Thailand ni vill åka då kan ni läsa under resmål om de olika alternativ som finns. För att alla ska hitta det boende som passar var och en beroende på vad ni är ute efter finns här förslag på så väl lyxboenden som budgetboende.

Utflykter i Thailand

Thailand erbjuder obegränsat med aktiviteter var du än befinner dig i landet. Här finns allt från båtturer till elefantridning. Söker du tips på vad man kan göra på de olika resmålen inom Thailand går även det att finna här. Jag ger allmänna råd på vad som finns att uppleva samt mina egna favoriter.