Bangkok har återigen blivit utsedd till väldens bästa stad 2012 av Travel + Leisure Magazines väljare. Även på hotellsidan hade Bangkok 2 hotell på topp 20 listan. The Peninsula på 11 plats och Mandarin Oriental på 18 plats. Inte helt fel men jag har aldrig varit på något av dem så svårt att veta om de är toppen eller ej.

Visst är det härliga nyheter för oss som lever och bor i Bangkok. Man kan ju inte klaga när man bor i en så himla bra stad eller hur!  Dock kan jag tänka mig att det finns bättre städer att åka till om man vill ha mer renlig het och så men det är nog svårt att hitta till de priser som Bangkok har att erbjuda.

Bangkok är ju ändå en stad som nästan aldrig sover och här finns alltid något roligt att göra om man vill hålla sig sysselsatt. Shoppingen håller ju även den bra standard med allt från billiga marknader till dyra shopping varuhus.

Som kryddan på moset har även Chiang Mai visat sig varit riktigt populär och har fått fantastista resultat. 2010 var ju även Chiang Mai på 2 plats efter Bangkok som även då hade snappat åt sig första platsen. Det är kul ändå när Thailand har hela 2 städer som rankar så bra i världen.