Vid kusten nära Krabi finns det ett brett utbud av öar och stränder att välja på. Här har vi tagit upp några av de mest kända och populäraste.

Koh Phi Phi: Phi Phi är den mest kända ön dit många åker för den härliga dykningen, fester och de utflykts möjligheter som finns. Här kan du räkna med att det finns en hel del folk och turister vilket gör att du kan hitta det mesta.

Koh Kradan och Koh Mook: På denna ö är det mycket mindre folk och ön känns mer öde så om det är lugn och ro du är ute efter rekommenderas detta ställe.

Bamboo island och Koh Hong: Bamboo island och Koh Hong är två paradisöar där du verkligen kan njuta och bara slappna av. Bada i det kristallklara vattnet, gå runt i vit mjuk sand eller läs en bra bok. Det behöver inte vara mer än så.

Poda Island och Chicken island: Ligger lite utanför Ao Nang. Hit tar du dig med en kort båttur och är en perfekt plats att ha en utflykt till över dagen.

Maya Bay: Maya Bay ligger vid Phi Phi och blev känt genom filmen The Beach. Hit åker många för att se på de underbara klipporna som sträcker sig upp över stranden och det är ett perfekt utflyktsmål.

Krabis bästa stränder: Även om det finns en hel del stränder att välja på så är det 3 stycken som utmärker sig i området kring Krabi:

  • Phra Nang Beach
  • Railey beach
  • Railey west beach