Boka flygbiljetter till Thailand

Hos Resa till Thailand kan du boka säkra och bra flygbiljetter till ett bra pris. För att underlätta för er som kund har vi här nedan listat alternativ till smidig bokning. För att göra det lättare för er att hitta i landet har Resa till Thailand även listat de olika flygplatserna som finns.

Tips vid bokning

  1. Boka på nätet vilket ger billigare biljetter.
  2. Hittar du inte det priset du önskar på valda dagar prova att söka +- någon dag. Priset kan skilja sig markant från dag till dag.
  3. Personligen rekommenderar jag att flyga över natten då man kan sova stor del av resan samt att man kommer fram på morgonen.

Årstider att besöka Thailand

ett Barn på stranden i ThailandDet går bra att åka till Thailand året om men högsäsongen är som störst November till Januari.  Under perioden Februari till April blir det lite varmare i Thailand men solen lyser och det är väldigt fint. Under denna period är det ganska tort i Thailand och vattenfallen brukar vara torra så vill ni besöka ett sådan är det att rekommendera att åka under regnperioden när de är som mäktigast.  Maj till November är det regnperiod i olika delar av landet under olika tidpunkter. Under denna period är oftast flygbiljetterna billigare och vet man när det är regnperiod var kan man åka till annan del av landet. Normalt börjar regnperioden i norr och går sedan till västkusten och avslutar på östkusten.  Det går lika bra att resa till Thailand under denna period bara man kan stå ut med en regnskur då och då. Solen brukar snabbt titta fram efter skurarna och dygnsmedeltemperaturen skiljer sig inte mycket från vintern.

För mer information om Thailand går det bra att finna det här. 

Att flyga till Thailand från Sveriges flygplatser

Stockholm/Arlanda
Göteborg/Landvetter
Norrköping
Linköping
Luleå
Kalmar
Umeå
Skellefteå
Köpenhamn/Kastrup (direktflyg istället för Malmö mellanlandning)

Flygplatser i Thailand

Bangkok (Direktflyg från Sverige)
Phuket (Direktflyg från Sverige)
Krabi (Direktflyg från Sverige)
Koh Samui
Chiang Mai
Surat Thani
Trat
Ubon Ratchathani
Udon Thani
Chiang Rai
Hat Yai
Phitsanulok
Khon Kaen