Att ta sig till och från Krabi är inga problem samtidigt som det här finns gott om boenden att välja på.

Flyga till Krabi

Krabi har en internationell flygplats vilket gör att det bara tar en kort stund att komma fram när du väl landat från Sverige. Från flygplatsen tar det ca 30 min till Ao Nang. Här kan du även resa med inrikesflyg och mellan olika delar av Asien om du skulle vilja resa och se andra områden. Under vintersäsongen går de större charterbolagen hit med direktflyg. Under lågsäsongen när det går färre avgångar så kan du utan problem åka med inrikesflyg från Bangkok eller Phuket. Här bredvid kan du enkelt fylla i när och varifrån du vill åka så får du upp en lista på de bästa flygpriserna.

Boende Krabi
Som på många andra ställen i Thailand är det svårt att skriva budget på vad saker kostar. Man kan leva superlyxigt, bo på fina hotell, äta på restauranger och shoppa. På så sätt kan man bränna obegränsat med pengar. Men charmen här är att du även kan klara dig på en liten buffert genom att välja mindre bungalows, äta på gatan (bland den bästa streetfooden) och gå på massage på de mindre fancy ställena. Skillnaden i kostnader kan vara helt enorm och det är därför Thailand passar så bra för de flesta. Billigaste boende ligger på ca 80 kr/natt. Ett riktigt lyxigt resort ligger på mellan 500-1000 kr/natt. Mat kan man få allt ifrån 40 baht och uppåt. Läsk ca 20 baht och öl 50 baht.

Att veta hur man bokar det bästa boendet är inte alltid så lätt men på Agoda kan du räkna med att de har billiga boenden då de hela tiden uppdaterar med olika erbjudanden på sina hotell. Här bredvid kan du enkelt fylla i när och varifrån du vill åka så får du upp en lista på de bästa hotellpriserna.