Grass Suites Thonglor är ett fyrstjärnigt hotell i Thong Lo området som ligger i hjärtat av Bangkok nära några av Bangkoks populäraste restauranger och barer.  Tack vare det bra läget så kan du enkelt ta dig från hotellet och runt om till olika sevärdheter, bra shopping och annat som staden har att erbjuda. Sätt dig i en taxi eller ta en promenad till Skytrain (BTS).

Hotellet erbjudet sina gäster bekvämligheter av olika slag för att gästen ska få en skön vistelse. De har bland annat bra service, fina rum med internet, Japansk toalett, tvättmaskin och annat som ger dig valuta för dina pengar.

Thong Lo är ett av Bangkoks populäraste stadsdelar dit många japaner och västerlänningar söker sig för att njuta av omgivningen och den goda maten som finns här.
 

Bekvämligheter på Grass Suites Thonglor:

·         Trådlöst Internet mot avgift

·         Rumsservice

·         Restaurang

·         Gym

·         Trädgård

·         Hiss

·         Bar / pub

·         Konferensavdelning

·         Tvättservice

·         Säkerhetsboxar

·         Butiker

·         Kafé

·         Nattklubb

·         Salong

Grass Suites Thonglor omdöme:

Litet mysigt hotell med fina faciliteter, dock är det ett tag sen senaste renoveringen ägde rum vilket gör att rummen nu kan vara lite slitna. Priset är ändå bra för ett så bra läge mitt i Thong Lo Bangkok som är känt för att vara en finare del av staden. Vill du ta dig från hotellet så är det ca 800 meter till närmaste Skytrain (BTS) så en taxi är då att föredra. En nackdel med hotellet är att det ligger nära en nattklubb vilket gör att det på helgen kan höras musik in i rummen.

Era synpunkter

Har du något ytterligare att säga om hotellet eller om du vill ge andra råd om området så är du välkommen att fylla i en kommentar recension här nedan.